“Balázst egy koncertfotózásra kértem fel, amire vonakodva bólintott rá az extrém körülmények tükrében, de a végeredmény nagyszerű lett. Látszik, hogy a maximumra törekedett, amit ezúton is köszönök neki.”

koncert-fotozasKORNÉL

“Nagyon szerettem volna kipróbálni magam a fotózás világában, és úgy gondoltam, hogy erre a legjobb ember Balázs lehet. Szuper képeket készített, és nem utolsó sorban nagyon jó volt a hangulat az egész fotózás alatt. Biztos vagyok benne, hogy máskor is felkeresem.”

siofok-fotozasRAMÓNA

“Balatonfüredi panziónk teljes felújításakor bíztuk meg Balázst, hogy az egyes szobák egyedi hangulatához igazodva készítsen nekünk fotókat, melyeket aztán vásznon, dekorációként használhatunk. Az első perctől nagyon jól tudtunk összedolgozni. A már meglévő fotókból is választottunk gyönyörű képeket, de többségében az egyedi hangulathoz igazodva készített mind a terepen, mind a stúdióban nekünk szánt, egyedi fotókat. Annyira jól sikerültek, hogy nehéz volt közülük választani. Nem csak mi voltunk megelégedve, hanem a hozzánk látogató vendégek is: számos esetben dicsérték a szobák falán látható fotókat, elvarázsolódva azok speciális balatoni hangulatától. A felújítás befejeztével újabb megbízás keretében a már elkészült panzió szobáiról ill. kertjéről is Balázs készített képeket. Profizmusával olyan különleges módon mutatja be az épületet és annak egységeit, hogy ezzel is hozzájárult a megnövekedett szobafoglaláshoz. Nagyon köszönjük Balázs!”

panzio-fotozas-40x63ANITA

“Balázst a jegyes fotóink elkészítésére kértük fel. Nem okozott neki problémát a 30 perces séta a tihanyi kilátóig. A képek minden fáradtságot megértek. Kedves és közvetlen volt. Nem éreztünk feszengést a fotózás során, ami számunkra sokat számít. Kreatív ötleteivel lettek tökéletesek a képek. Mindenkinek szívből ajánljuk.”

jegyes-fotozas-tihany-40x60ANDI ÉS LACI

“A honlapomra csináltattam Balázzsal képeket. Nagyon elégedett voltam a munkájával. Együtt ötleteltünk, hogy a lehető legjobb képek születhessenek. Kreatív, profi és jófej fotós.”

levendula-fotozasMELINDA

“Több fotózáson is részt vettem már Balázzsal. A fotózások mindig jókedvűen teltek és mindig valami újra törekszik, ami nem hétköznapi! A képek mindig csodálatosak és ámulatba ejtők. Alig várom a következő ötletes és izgalmas fotózást vele!”

tancos-fotozasNIKOLETT

“Balázs a 30. szülinapom alkalmából készített egy fotósorozatot rólam és a két legjobb barátnőmről. A végeredmény profi és rendkívül kreatív, a fotózás maga pedig olyan jó hangulatban telt, hogy arra az időre el is felejtettem, milyen depressziós vagyok ettől a kerek számtól.”

portre-fotozas-001-40x60FRUZSI

Balázs szakmai tudása és profizmusa a fotózás teljes ideje alatt érezhető volt számomra. A helyszínek kiválasztásával és a beállításokkal kapcsolatos javaslatainak végeredményét az elkészült fényképekkel kapcsolatos teljes megelégedettségem tükrözi. Érezhető volt, hogy mindig képes a legjobbat kihozni a fotóalanyból és az adott helyszíni körülményekből. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

balatonfured-fotozas-40x57TAMÁS

“A fotózások mindig jó hangulatban teltek, nem számított, hogy éppen hajnali 5 óra volt vagy olyan hideg, hogy majd megfagytunk. Nagyon jól lehet vele együtt dolgozni és mindig örülök ha egy új projektre kér fel.”

balatoni-fotozasLAURA

“Balázst már többször kértük fel családi képek készítésére. Már első alkalommal is feltűnt kreativitása és különleges látásmódja. Megtalálja a hangot a kis gyerekekkel, így tökéletes választás volt gyerekes szülőként. Biztos, hogy a jövőben is visszatérünk még!”

csaladi-fotozasATTILA

“Balázs csodaszép képeket készített a templomi esküvőnkről: a fotók meghitt, romantikus hangulatot tükröznek, gyönyörűek a fények, és izgalmasak a szögek. Az ezt követő vacsorán pedig azon felül, hogy nagyszerűen elszórakoztatta az asztaltársaságát, rengeteg hangulatos, vicces, vagy szeretetteljes pillanatot elkapott, amiért nagyon hálás vagyok neki. Szívből ajánlom a vele való közös munkát mindenkinek: garantált vele a jó hangulat és csodás lesz a végeredmény!”

csopak-eskuvo-40x60ZSÓFIA

“Lassan 1 éve lesz, hogy Balázs megörökítette a Nagy napunkat, mely néha igazán spontánra sikeredett. A kapcsolatfelvételtől kezdve, az egyeztetésekig, majd a személyes találkozásig minden kérésünket, figyelembe vette, alkalmazkodott hozzánk, felvette ritmusunkat. A fotózás minden pillanatát élveztük, mely mókásan kezdődött egy út közbeni eltévedéssel, majd folytatódott hosszabb meneteléssel negyven fokban víz nélkül, végül megspékelődött egy kis kerti locsolással, kikerekedett belőle egy gyönyörű szertartás, készültek vicces csoportképek és végül hatalmas bulival végződött. Ha újra élhetnénk a napot, semmin sem változtatnánk. Balázsnak külön köszönet a nagy türelméért, egy kedves, empatikus, tiszta lelkű embert ismertünk meg benne, aki szeretettel és odaadással végezte munkáját, melyből csodálatos alkotások születtek. Balázst csak ajánlani tudjuk mindenkinek!”

veszprem-eskuvo-fotozas-40x60LÍVI ÉS PALI