“Balázst egy koncertfotózásra kértem fel, amire vonakodva bólintott rá az extrém körülmények tükrében, de a végeredmény nagyszerű lett. Látszik, hogy a maximumra törekedett, amit ezúton is köszönök neki.”

koncert-fotozasKORNÉL

“Nagyon szerettem volna kipróbálni magam a fotózás világában, és úgy gondoltam, hogy erre a legjobb ember Balázs lehet. Szuper képeket készített, és nem utolsó sorban nagyon jó volt a hangulat az egész fotózás alatt. Biztos vagyok benne, hogy máskor is felkeresem.”

siofok-fotozasRAMÓNA

“Balatonfüredi panziónk teljes felújításakor bíztuk meg Balázst, hogy az egyes szobák egyedi hangulatához igazodva készítsen nekünk fotókat, melyeket aztán vásznon, dekorációként használhatunk. Az első perctől nagyon jól tudtunk összedolgozni. A már meglévő fotókból is választottunk gyönyörű képeket, de többségében az egyedi hangulathoz igazodva készített mind a terepen, mind a stúdióban nekünk szánt, egyedi fotókat. Annyira jól sikerültek, hogy nehéz volt közülük választani. Nem csak mi voltunk megelégedve, hanem a hozzánk látogató vendégek is: számos esetben dicsérték a szobák falán látható fotókat, elvarázsolódva azok speciális balatoni hangulatától. A felújítás befejeztével újabb megbízás keretében a már elkészült panzió szobáiról ill. kertjéről is Balázs készített képeket. Profizmusával olyan különleges módon mutatja be az épületet és annak egységeit, hogy ezzel is hozzájárult a megnövekedett szobafoglaláshoz. Nagyon köszönjük Balázs!”

panzio-fotozas-40x63ANITA

“A honlapomra csináltattam Balázzsal képeket. Nagyon elégedett voltam a munkájával. Együtt ötleteltünk, hogy a lehető legjobb képek születhessenek. Kreatív, profi és jófej fotós.”

levendula-fotozasMELINDA

“Több fotózáson is részt vettem már Balázzsal. A fotózások mindig jókedvűen teltek és mindig valami újra törekszik, ami nem hétköznapi! A képek mindig csodálatosak és ámulatba ejtők. Alig várom a következő ötletes és izgalmas fotózást vele!”

tancos-fotozasNIKOLETT

“Balázs a 30. szülinapom alkalmából készített egy fotósorozatot rólam és a két legjobb barátnőmről. A végeredmény profi és rendkívül kreatív, a fotózás maga pedig olyan jó hangulatban telt, hogy arra az időre el is felejtettem, milyen depressziós vagyok ettől a kerek számtól.”

portre-fotozas-001-40x60FRUZSI

Balázs szakmai tudása és profizmusa a fotózás teljes ideje alatt érezhető volt számomra. A helyszínek kiválasztásával és a beállításokkal kapcsolatos javaslatainak végeredményét az elkészült fényképekkel kapcsolatos teljes megelégedettségem tükrözi. Érezhető volt, hogy mindig képes a legjobbat kihozni a fotóalanyból és az adott helyszíni körülményekből. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

balatonfured-fotozas-40x57TAMÁS

“A fotózások mindig jó hangulatban teltek, nem számított, hogy éppen hajnali 5 óra volt vagy olyan hideg, hogy majd megfagytunk. Nagyon jól lehet vele együtt dolgozni és mindig örülök ha egy új projektre kér fel.”

balatoni-fotozasLAURA

“Balázst már többször kértük fel családi képek készítésére. Már első alkalommal is feltűnt kreativitása és különleges látásmódja. Megtalálja a hangot a kis gyerekekkel, így tökéletes választás volt gyerekes szülőként. Biztos, hogy a jövőben is visszatérünk még!”

csaladi-fotozasATTILA

“Balázs csodaszép képeket készített a templomi esküvőnkről: a fotók meghitt, romantikus hangulatot tükröznek, gyönyörűek a fények, és izgalmasak a szögek. Az ezt követő vacsorán pedig azon felül, hogy nagyszerűen elszórakoztatta az asztaltársaságát, rengeteg hangulatos, vicces, vagy szeretetteljes pillanatot elkapott, amiért nagyon hálás vagyok neki. Szívből ajánlom a vele való közös munkát mindenkinek: garantált vele a jó hangulat és csodás lesz a végeredmény!”

csopak-eskuvo-40x60ZSÓFIA