Üdvözlöm!

Szalai Balázs vagyok, balatonfüredi fotográfus.

Szenvedélyes fotósként meggyőződésem, hogy ezt a szakmát nem lehet profi szinten űzni anélkül, hogy ne próbálnánk meg minden egyes képbe belecsempészni egy csipetnyi művészetet,  rengeteg érzelmet vagy legalábbis valamiféle mondanivalót.

Mindemellett persze a fotográfia rengeteg kreativitást, odafigyelést és nagyfokú felkészültséget is igényel, hiszen egy-egy kép ezernyi apró részletből áll össze.

Éppen ezért tapasztalatom szerint egy fotográfusnak érdemes magát minél magasabb szintre fejleszteni a fényképészet minden területén. Például egy esküvő során a jegyes fotózáshoz nagyfokú kreativitás kell, ugyanakkor a lagzi megörökítéséhez már erős koncertfotós képességekre van szükség. De akár portréfotózáskor is jól jön, ha az ember tudja, hogy egy tájkép mitől lesz szép és ezáltal a portréalanya mögé szuper hátteret tud komponálni.

Bízom benne, hogy a honlapomon látható képek is ezt a szellemiséget tükrözik.

Amennyiben szeretne velem kapcsolatba lépni, úgy megteheti az elérhetőségeim bármelyikén, valamint árajánlatot kérhet az oldalamon található árajánlatkérő űrlap gyors kitöltésével is.

Baráti Üdvözlettel :

balatonfured-fotos-05